Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Wij zijn een jonge gemeente van 48.000 inwoners met zeven dorpen, elk met een eigen karakter. De Heuvelrug is zeer geliefd om te wonen, werken en recreëren vanwege het oude cultuurlandschap, de uitgestrekte bossen en het aangrenzende rivierengebied.

Gemeente Utrechtse Heuvelrug

De organisatie

Wij willen ons ontwikkelen tot een netwerkorganisatie. We hebben te maken met allerlei maatschappelijk interessante vraagstukken, waarin je je tanden kunt zetten. Daarbij spelen we in op de tendens van 'meer samenleving, minder overheid'. Wij zijn ambitieus en vallen graag op een positieve manier op. We profileren ons als duurzame gemeente en verbinden daar consequenties aan.

Jaarlijks doen wij mee met de personeelsmonitor Gemeenten. Op onze factsheet kun je enkele gegevens van Utrechtse Heuvelrug uit deze personeelsmonitor zien.

De medewerker

Bij ons kun je je volop ontwikkelen en je kansen grijpen zodat we jouw talenten optimaal kunnen benutten. Onze arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden zorgen voor een gunstig werkklimaat.

Wij werken volgens de principes van het nieuwe werken.

Marketing en communicatie vacatures bij Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij de Gemeente Utrechtse Heuvelrug die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Gemeente Utrechtse Heuvelrug jouw rating
1 2 3 4 5