Gemeente Sluis

De gemeente Sluis is een kustgemeente in West Zeeuws-Vlaanderen op de grens met België. Samen met de gemeenten Terneuzen en Hulst vormt Sluis het gebied Zeeuws-Vlaanderen

Werken bij de Gemeente Sluis

Over de gemeente Sluis

De gemeente is verdeeld over zeventien unieke kernen, kent vele buurtschappen en telt bijna 24.000 inwoners. Als één van de grootste plattelands- en dunbevolktste gemeentes van Nederland is de gemeente dynamisch en voortdurend in ontwikkeling. De gemeente heeft 17 km kust met mooie, schone, brede stranden. Toerisme speelt een grote rol in de gemeente. Door de natuurlijke kustomgeving, de verschillende stadjes en dorpen met ieder een eigen sfeer en de vele restaurants, heeft gemeente Sluis veel te bieden.


Afdeling Ondersteuning

De laatste jaren is in het gemeentelijk beleid veel aandacht voor identiteit en de versterking daarvan: het Zeeuws-Vlaamse DNA. Het DNA wordt beschreven als gemoedelijk, stoer, culinair, toeristisch, gezellig en geborgen. Deze kenmerken vind je terug in het landschap en bij de inwoners.

Onze medewerkers zijn er voor burgers, bedrijven, bezoekers en bestuur van de gemeente Sluis. Zij hebben hun voelhorens in de samenleving. Zij kennen de ambities van college en raad, onder andere vastgelegd in collegeprogramma en programmabegroting. Zij denken mee met onze klanten, activeren hen, kennen hun wensen en stemmen hun dienstverlening en rol daarop af. Ze zijn betrokken, proactief en werken samen met partners. Professionaliteit en integraliteit staan centraal.

Vacatures bij de gemeente Sluis

Marketing vacatures en communicatie vacatures bij de gemeente Sluis

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij de gemeente Sluis die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

 

 

kernwoorden: Gemeente Sluis, vacatures bij gemeente, werken bij de gemeente Sluis, werken bij de overheid, vacatures overheid, Zeeuws-Vlaanderen
07 sep 2020 347 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Gemeente Sluis jouw rating
1 2 3 4 5