Gemeente Peel en Maas

De gemeente Peel en Maas is een plattelandsgemeente in Noord Limburg met ruim 43.000 inwoners. Peel en Maas is op 1 januari 2010 ontstaan door samenvoeging van de gemeenten Helden, Kessel, Maasbree en Meijel. De gemeente wordt begrensd door nationaal park De Groote Peel en rivier de Maas. Hierdoor is er een grote diversiteit aan landschappen en dorpen.

(online) Marketing vacatures en communicatie vacatures bij de gemeente Peel en Maas

Over de gemeente Peel en Maas

De gemeente is jong, ambitieus en vernieuwend. Tegelijkertijd koesteren wij de kleinschaligheid en de menselijke maat die het platteland kenmerkt. De elf kernen met elk hun eigen identiteit groeien door zelfsturing uit tot vitale kernen en stevige gemeenschappen, waarbij de gemeente ondersteunt.

De slogan van de gemeente Peel en Maas is 'Beleef de ruimte!'. Deze ruimte bieden wij ook aan onze medewerkers. Openheid, vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en samenwerken zijn kenmerkend voor ons. We zijn een platte organisatie met korte lijnen. We kennen zeer flexibele werktijden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid om thuis te werken.

"Wij zijn uitgeroepen door onderzoeksbureau Effectory tot Beste Werkgever in de branche gemeentes met minder dan 50.000 inwoners. We scoorden binnen onze branche het hoogste cijfer op werkgeverschap. Deze score is gebaseerd op de feedback van onze eigen medewerkers. Daar zijn we trots op!"

Vacatures bij de gemeente Peel en Maas

Werken bij de gemeente Peel en Maas

Gemeente Peel en Maas is een organisatie die betrokken is bij de omgeving en waar met elkaar gelachen en hard gewerkt wordt. Waar je kunt leren, groeien en ontwikkelen. En waar je veel verantwoordelijkheid krijgt vanaf je eerste werkdag.

 

Marketing en communicatie vacatures bij de gemeente Peel en Maas

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij de gemeente Peel en Maas die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

09 sep 2021 290 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Gemeente Peel en Maas jouw rating
1 2 3 4 5