Gemeente Nieuwegein

Nieuwegein is een jonge, levendige stad met historische accenten. Een complete stad met veel ruimte en groen, uitstekende voorzieningen en moderne woningen voor ongeveer 63.000 inwoners. Er is volop werkgelegenheid: zo'n 40.000 mensen hebben hier hun werkplek.

Gemeente Nieuwegein

Over de Gemeente Nieuwegein

De stad Nieuwegein bestaat sinds 1971 en is sindsdien sterk gegroeid. Nieuwegein is een stad met 63.000 inwoners. Goed bereikbaar en met prima voorzieningen. Nog steeds verandert er veel. De komende jaren verrijst een nieuw stadscentrum, krijgen verschillende woonwijken een flinke opknapbeurt en gaat het voorzieningenniveau verder omhoog. Dat vraagt van onze medewerkers veel flexibiliteit en creativiteit. Klantgericht werken en onze taken goed doen staan hoog in het vaandel. Ook maken we een grote slag in het digitaal aanbieden van diensten. We hechten eraan dat onze diensten toegankelijk en van goede kwaliteit zijn.

Hoe houden of maken we de stad gezellig, leefbaar, veilig en aantrekkelijk? Hoe bevorderen we het samenleven van Nieuwegeiners? Het zijn slechts een paar voorbeelden van de vele vragen waarop de gemeente Nieuwegein antwoorden moet geven. Essentieel daarbij is dat we dat steeds zoveel mogelijk samen met de Nieuwegeiners willen doen.

Werken bij Gemeente Nieuwegein

Nieuwegein is een jonge, levendige stad met historische accenten. Een complete stad met veel ruimte en groen, uitstekende voorzieningen en moderne woningen voor ongeveer 63.000 inwoners. Er is volop werkgelegenheid: zo'n 40.000 mensen hebben hier hun werkplek. Nieuwegein ligt centraal en heeft eigen aansluitingen op de doorgaande autowegen A27, A2 en A12. Het openbaar vervoer is zeer efficiënt met onder meer een sneltramverbinding met de buurgemeenten IJsselstein en Utrecht.

In het nieuwe en moderne Stadshuis in het centrum van Nieuwegein werken zo'n 550 medewerkers (circa 500 fte) volgens het flexwerkconcept. Groot genoeg voor uiteenlopende dynamische projecten, klein genoeg om oog te hebben voor de menselijke maat. Het is een ambitieuze en informele organisatie die continu in ontwikkeling is.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij de Gemeente Nieuwegein

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij de Gemeente Nieuwegein die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

01 jul 2019 598 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Gemeente Nieuwegein jouw rating
1 2 3 4 5