Gemeente Maasdriel

Maasdriel, een gemeente gelegen in het prachtige rivierenlandschap. 11 mooie dorpen centraal in Nederland. Landelijk wonen, werken en recreëren. Grote steden zoals Den Bosch binnen handbereik. Met ruim 2660 ondernemers is Maasdriel een gemeente met ondernemerschap in het DNA.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Gemeente Maasdriel

Over de gemeente Maasdriel

De gemeente Maasdriel in de Bommelerwaard is een gemeente met 24.000 inwoners. We zijn trots op ons prachtige rivierenlandschap en onze elf karaktervolle dorpen. We zetten ons continu in om de leefbaarheid in onze gemeente te verbeteren. Dit doen wij samen met burgers, ondernemers en andere verbonden partijen. De ongeveer 160 vaste medewerkers werken vanuit Kerkdriel en Hedel. Het dagelijks onderlinge contact buiten het inhoudelijke werk is goed. De gemeente is volop in ontwikkeling. Met onze loyale medewerkers en een gezonde financiële positie kijken we vol vertrouwen uit naar een solide toekomst.

'No nonsense' en hard werken om onze doelen te behalen; dat is wat de gemeente Maasdriel kenmerkt. Samen met onze collega's, maar ook met de inwoners, ondernemers en andere partners. Het is soms spannend om in het politieke krachtenveld te opereren en successen te behalen. Dat vraagt om goede voorbereiding, creativiteit en slim meebewegen.

Werken bij de gemeente Maasdriel

Bij de gemeente Maasdriel bouwen we samen aan een solide toekomst. Ontdek de voordelen van werken voor deze bijzondere organisatie.

  • Heldere taal en duidelijke doelen
  • De uitdaging van een politieke omgeving
  • Meebouwen aan een gemeente in ontwikkeling
  • Betrokkenheid in werk en collega's
  • Samenwerken met de inwoners
  • Het plezier van samen doelen behalen

Marketing en communicatie vacatures bij de gemeente Maasdriel

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures van de gemeente Maasdriel die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

22 apr 2022 128 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Gemeente Maasdriel jouw rating
1 2 3 4 5