Gemeente Culemborg

Van een kleine handelsstad aan de Lek is Culemborg door de eeuwen heen uitgegroeid tot een eigenzinnige stad waar veel te beleven valt. Relaxed winkelen, lekker eten en genieten van cultuur, veel (culturele) evenementen, een schat aan monumenten en een gezellige jachthaven.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij de Gemeente Culemborg

Over Gemeente Culemborg

Culemborg is een multiculturele, creatieve, zelfbewuste en levendige stad met veel kwaliteit, een groot aantal voorzieningen en een dynamisch woon-, werk- en leefklimaat voor ruim 25.000 inwoners. De kwaliteit van Culemborg wordt onder meer bepaald door de ligging aan de rivier de Lek en de rijke historie als vrijstad. Maar ook de positie van Culemborg als schakel tussen de zakelijke Randstad en het groene Rivierenland speelt hierbij een rol. Bepaalde gebouwen in Culemborg ademen nog de sfeer van oude tijden, zoals museum het Elisabeth-Weeshuis en het oude stadhuis op de markt dat dateert uit 1534.

Maar Culemborg is ook een plaats van deze tijd. Zo kent de stad vele goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, sport, recreatie en cultuur. Er is een museum, een fraai stadstheater en een jachthaven aan de Lek. Culemborg is dan ook een geliefde woonplaats, centraal gelegen en toch in een natuurlijke en ruime omgeving. Vooral de nieuwe ecologische wijk Lanxmeer en de nieuwbouwwijk Parijsch bieden bijzondere woongelegenheid. In deze wijken brengt de gemeente haar creativiteit volop tot uiting op het gebied van duurzaamheid, milieu en landschapsontwikkeling.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij de Gemeente Culemborg

De historische binnenstad tenslotte, met prachtige oude herenhuizen, heeft rond de sfeervolle Markt een goed winkelaanbod. Hierdoor is Culemborg de laatste jaren uitgegroeid tot een centrumgemeente voor de West-Betuwe. De bereikbaarheid van Culemborg speelt daarin een grote rol. Gelegen aan de provinciale weg (de N320) en dichtbij de snelweg (A2) is het geen probleem om met de auto snel op de plaats van bestemming te zijn. Maar ook met de bus of op de fiets is Culemborg goed te bereiken. De treinen naar Utrecht, Den Bosch en Tiel stoppen een paar keer per uur op het NS station in Culemborg.

Werken bij Gemeente Culemborg

Bij deze levendige, vooruitstrevende stad past een soortgelijke gemeentelijke organisatie. Werken bij de gemeente Culemborg betekent werken in een open, informele sfeer. In het moderne stadskantoor krijgen dagelijks meer dan tweehonderd medewerkers alle ruimte om Culemborg te maken tot wat het is: een energieke, veelzijdige en vooruitstrevende stad. Kortom: in Culemborg is het aangenaam wonen, werken en recreëren!

(Online) marketing en communicatie vacatures bij de Gemeente Culemborg

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij de Gemeente Culemborg die momenteel aangemeld staan op dit platform. Als er geen vacatures vermeld staan, meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief of hou onze social media kanalen in de gaten.

31 mei 2022 108 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Gemeente Culemborg jouw rating
1 2 3 4 5