Geldvoorelkaar.nl

Via Geldvoorelkaar.nl wordt de 'echte' economie ondersteund. MKB-ondernemers en vastgoedbeleggers realiseren de groei van hun bedrijf, met dank aan duizenden investeerders die in hen geloven. En investeerders profiteren van een aantrekkelijk rendement. Zo maken zij hun financiële ambities waar met de kracht van de crowd.

Online marketing en communicatie vacatures bij Geldvoorelkaar.nl in Veenendaal

Over Geldvoorelkaar.nl

In 2011 ging Geldvoorelkaar.nl live als eerste crowdfunding platform in Nederland. In reactie op de krediet- en bankencrisis had de markt behoefte aan alternatieve routes voor financiering. De missie van Geldvoorelkaar.nl is om het financiële landschap op een positieve wijze te veranderen door bij te dragen aan de financierbaarheid van (MKB) Nederland.

Wij brengen ondernemers en investeerders samen

Door alternatieve financiering krijgen MKB ondernemers de mogelijkheid om te kunnen groeien. Hierbij heeft de samenleving kans om geld te beleggen en zo bij te dragen aan maatschappelijke projecten. Inmiddels heeft Geldvoorelkaar.nl door dit samenspel van lenen en investeren meer dan 1500 bedrijven en particulieren gefinancierd met een totale funding van meer dan 180 miljoen euro. Geldvoorelkaar.nl hanteert een gedegen kredietbeoordeling en beschikt over een vergunning van de AFM. Vandaag de dag is Geldvoorelkaar.nl het grootste crowdfunding platform in Nederland en één van de grootste van de EU.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Geldvoorelkaar.nl

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Geldvoorelkaar.nl in Veenendaal die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

05 feb 2021 222 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Geldvoorelkaar.nl jouw rating
1 2 3 4 5