Funk-e

Wij zijn oorspronkelijk een uitleganimatie bureau. Eén van de eerste in Nederland zelfs. Zijn we best trots op. Onderhand zijn we uitgegroeid tot echte uitleg meesters en gebruiken we van alles om de wereld duidelijker te maken. Animaties, infographics, posters, zelfs hele campagnes, die de doelgroep brengt van “huh?” naar “aha!”. Momenteel zijn we hard bezig de wereld te veroveren en daar kunnen we alle hulp bij gebruiken!

Online marketing en communicatie vacatures bij Funk-e in Rotterdam

Over Funk-e

Consultants en creatieven met een passie voor duidelijke communicatie. Sinds 2009 hebben we meer dan duizend klanten geholpen hun verhaal of intern communicatie vraagstuk helder uit te leggen.

Samen maken we interne communicatie net zo goed als externe communicatie: duidelijk en concreet. De kracht van visual storytelling vind je in onze services: de ontwikkeling van digitale communicatieproducten of een consultancy-traject voor jouw interne communicatievraagstuk.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Funk-e

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages van Funk-e uit Rotterdam die op dit moment aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

20 mei 2021 228 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Funk-e jouw rating
1 2 3 4 5