Full Frame

Het complete kader; The Full Frame. Wij zijn jouw creatieve contentpartner. Van concept en creatie tot impact. Teamplayers to the fullest & nerds tot het laatste frame.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Full Frame in Tilburg

Over Full Frame

Als contentpartner bieden we het complete kader; The Full Frame. We helpen merken met hun complete film- en contentstrategie, gedreven door emotie en storytelling. Van concept en creatie tot productie en impact. Vaak werken we voor de langere termijn samen, maar een éénmalig (film)project dat inslaat als een bom kan net zo effectief zijn. Dat bedoelen we met de focus op impact. 

In 2009 is Full Frame opgericht door Pepijn Robben, Joris Vorselaars en Ton Vorselaars. In 10 jaar zijn we uitgegroeid tot een team contentmakers met voorliefde voor epische storytelling en impact. In elke opdracht zit een verhaal. We dagen onze opdrachtgevers uit om daar bij elke samenwerking naar opzoek te gaan. Zo origineel als kan, zo clean als nodig is. We zijn vakidioten, sfeermakers & ambitieuze rond-de-tafeltennissers. 

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Full Frame in Tilburg

Werken bij Full Frame

Het Full Frame team bestaat uit een groep bevlogen film- en contentmakers. Techniek en vakmanschap zijn onmisbaar in een goede productie, maar dat geldt net zo goed voor de passie voor storytelling en het goed inzetten van online content. Of we nu werken aan een commercial, motion graphic animatie of recruitmentcampagne, we gaan telkens de uitdaging aan: verhalen van onze klanten zo impactvol mogelijk maken en overbrengen.

Werken bij Full Frame betekent werken in een jong, enthousiast en vooral gepassioneerd team. Je kunt ons vijf dagen per week vinden in Plan-t, een prachtig nieuw pand vlak naast het station van Tilburg, ons kleinschaliger kantoor in Utrecht, en in onze home offices. We hebben onderling veel contact en zijn up to date van ieders leven, zijn competitieve en fanatieke tafeltennissers en bier liefhebbers.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Full Frame

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij Full Frame die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

Openstaande vacatures

07 apr 2022 582 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Full Frame jouw rating
1 2 3 4 5