Freshheads

Freshheads brengt organisaties vooruit met zinvolle digitale diensten. We zijn er in alle onmisbare fases van dit proces: van eerste idee voor een dienst tot een volwassen, goedlopende dienst die niet meer is weg te denken.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Freshheads in Tilburg

Over Freshheads

Freshheads heeft zo'n 20 jaar ervaring met digitale innovatie. Wij weten hoe je een vernieuwende digitale dienst ontwikkelt die jouw organisatie vooruit helpt. 

Freshheads is een digital service agency. We ontwikkelen vernieuwende digitale diensten die een zo groot mogelijke positieve impact maken. Op de business van onze klanten, op het leven van gebruikers en op de maatschappij.

Award winning

Freshheads bestaat sinds 2002. Door die jarenlange ervaring wéten we hoe je de meeste waarde haalt uit digital. We doen het niet voor de prijzen, maar de awards die we jaarlijks toegekend krijgen, bewijzen dat we impact maken. Red Dot Awards, SpinAwards, Dutch Design Awards, Webby Awards... Een beetje trots zijn we wel.

Falen hoort erbij

Bij Freshheads zijn we niet vies van falen. Sterker nog: het is onderdeel van onze aanpak. We zoeken grenzen op, experimenteren veel, testen graag en leren snel. Zo zien we in een vroeg stadium wat werkt en wat niet. Het resultaat? Focus op het juiste: digitale diensten waar mensen écht op zitten te wachten.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Freshheads in Tilburg

Vlammen en vieren

Onze teams knallen als een malle. Met toffe klanten werken ze aan de vetste digitale platforms en diensten. We shinen op kantoor, maar ook op de curlingbaan, het voetbalveld of in de kroeg. Samen vieren we onze successen met worstenbrood, bier en bamischijven. Cheers!

Allen voor één

Een goed idee is kansloos zonder hecht team. Daarom staat onze organisatie in het teken van samenwerken. We hebben acht multidisciplinaire teams, die elk bestaan uit drie tot vijf Heads: van design tot development. Klanten maken ook onderdeel uit van de teams. Samen ontdekken we kansen en voegen we waarde toe.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Freshheads in Tilburg

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Freshheads

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij Freshheads in Tilburg die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

18 aug 2022 179 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Freshheads jouw rating
1 2 3 4 5