Forensisch Centrum Teylingereind

Forensisch Centrum Teylingereind is een justitiele jeugdinrichting (JJI) met plaats voor 92 jongens tussen de 12 en de 24 jaar.

online marketing en communicatie vacatures bij Forensisch Centrum Teylingereind in Sassenheim

Over Forensisch Centrum Teylingereind

Forensisch Centrum Teylingereind is een justitiele jeugdinrichting (JJI) met plaats voor 92 jongens tussen de 12 en de 24 jaar. Elk jaar komen er ongeveer 500 jongeren aan en gaan er ook weer 500 weg. Gemiddeld blijft een jongere 60 dagen.

Een justitiële jeugdinrichting, dat is toch gewoon een jeugdgevangenis? Bijna goed! Want we zijn meer dan een gevangenis.

Natuurlijk voeren we de opgelegde straffen en behandelmaatregelen uit. Dat is belangrijk. Wat we ook doen, is zorgen dat een jongere zich positief ontwikkelt, inzicht krijgt in wat hij gedaan heeft en begrijpt hoe dat anderen heeft geraakt. Daarvoor gebruiken we onderwijs en therapie of training. En dat is minstens zo belangrijk.

We hebben tien leefgroepen met elk acht tot tien jongens. En we breiden uit. Nog dit jaar willen we vijf extra groepen openen. En daar hebben we goede mensen voor nodig!

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Forensisch Centrum Teylingereind

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages van Forensisch Centrum Teylingereind die op dit moment aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

24 sep 2021 295 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Forensisch Centrum Teylingereind jouw rating
1 2 3 4 5