Flash Private Mobile Networks

Flash Private Mobile Networks is een professionele marktleider die totaaloplossingen biedt op het vlak van private mobiele netwerken. Wij ontwikkelen, onderhouden en beheren deze netwerken en kijken daarbij verder dan traditionele spraak- en datacommunicatie. Ontwikkelingen zoals Machine-to-Machine communicatie, het Internet of Things en Business Intelligence volgen we op de voet en passen we integraal toe.

Flash Private Mobile Networks

Over Flash 

Flash Private Mobile Networks is marktleider op het vlak van private mobiele netwerken. Met onze producten en oplossingen kunnen onze klanten zorgeloos, flexibel en veilig communiceren. Flash bedient zowel de Nederlandse als de Belgische markt. De organisatie ontwikkelt zich dynamisch door nieuwe trends en technologieën op 4G/5G. Ook jij draagt je steentje bij aan de gewenste groei in zowel bestaande als nieuwe marktsegmenten.

Het bedrijf bestaat uit + 100 medewerkers die allemaal graag een stap extra zetten om te zorgen dat de klant tevreden is en blijft. De sfeer is informeel en collegiaal. In de pauzes kun je genieten van een gezonde en goed verzorgde lunch. Daarnaast worden er regelmatig uitstapjes georganiseerd. Persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel, zodat jij je competenties verder kunt uitbouwen. Voldoende uitdaging voor jou en bovendien goed voor onze organisatie.

Marketing en communicatie vacatures bij Flash Private Mobile Networks

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Flash die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.  

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Flash Private Mobile Networks jouw rating
1 2 3 4 5