Finest People

Finest People is een werving- en selectiebureau voor sales en marketing specialisten binnen de digitale media. Als klein bureau dat dicht bij haar klanten staat, geloven wij in een lange termijnrelatie met alle betrokken partijen. Dit bereiken we door open te zijn in onze communicatie en altijd het best mogelijke advies te geven. Want de wensen en ambities van onze klanten, daar gaat het om.

Finest People

Het idee

In zijn jonge jaren was oprichter Umut Yasar een gedreven recruiter bij een beursgenoteerde organisatie. De werkwijze van deze organisatie gaf goede resultaten, maar de benadering klopte niet. Dit kon anders.

Umut zag een opening in de markt. In 2010 begon hij vanuit huis te bellen onder naam van Finest People. Hij legde de focus op het bemiddelen van hoogopgeleide en ervaren sales en marketing specialisten binnen de digitale media en online markt.

Hierbij gebruikte hij enkel een laptop en zijn telefoon. De website maakte hij zelf en Excel werd gebruikt voor zijn database. Omdat het budget niet toeliet een printer aan te schaffen, werden de eerste facturen zelfs geprint in de copy-shop om de hoek. Finest People is zo echt self-funded en driven vanuit een ideaalbeeld.

Umut gaat for the long term een relatie aan met alle stakeholders. Dus niet alleen met klanten en kandidaten, maar ook met zijn personeel. De bijdrage die dit aan de intrinsieke motivatie van de consultants levert, heeft geleid tot de unieke positie die Finest People vandaag de dag inneemt binnen deze markt.

CodeGuild

In 2013 begon Finest People ook te bemiddelen binnen de software engineering markt. Wegens groot succes is deze tak in 2014 doorgegaan onder de naam CodeGuild. De focus ligt hier nu onder andere op functies in performance-based display advertising en search engine marketing.

Een match op maat

Het is voor beide partijen zonde als er veel geïnvesteerd wordt in een relatie, waar men vooraf van had kunnen weten dat het niet tot het gewenste resultaat zou leiden. Wij zorgen dat de werkgever en werknemer met de juiste ervaring, kwaliteit en ambities bij elkaar komen en streven naar een lange termijn relatie met elke betrokken partij.

Wij zijn open in onze communicatie en willen ons beste advies geven. Daarbij laten wij onze klanten vrij in hun keuzes. Het gaat immers om de wensen en ambities van de werknemer en werkgever.

Digital marketing en communicatie vacatures bij of via Finest People

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages die momenteel bij of via Finest People aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Finest People jouw rating
1 2 3 4 5