Finest People

Finest People helpt digital marketing en digital sales professionals met het vinden van een nieuwe uitdagende baan in Amsterdam en omgeving. We zijn een werving- & selectiebureau. Onze vacatures zijn rollen van opdrachtgevers waar we voor werven. Na je sollicitatie checken wij of je profiel overeenkomt met de wensen van onze opdrachtgever. Is er een match? Dan brengen we je in contact!

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Finest People in Amsterdam

Over Finest People

We zijn gespecialiseerd in E-commerceMarketplacesSEASEOWeb- & Data AnalyticsCROMarketing AutomationE-mail MarketingProduct OwnersOnline MerchandisingCRM MarketingProgrammatic Display en Social Advertising. Een groot deel van onze vacatures worden aangeboden door Publishers, Adverteerders, Affiliates, Media- en Performancebureaus, Techpartijen, NGO's, E-commerce platformen en SaaS-platformen.

We zijn open in onze communicatie en werken altijd vanuit ons belangrijkste doel: ontwikkeling. We staan voor de ontwikkeling van de organisaties van onze klanten, – van de carrières van onze kandidaten, – van onze teamleden als individu, en voor de ontwikkeling van Finest People als organisatie. Ons grootste doel: de algemene reputatie van recruitment veranderen – "Lead by example to give recruitment a better name"."

Digital marketing en communicatie vacatures bij of via Finest People

Bekijk hieronder de (digital) marketing en communicatie vacatures die momenteel bij of via Finest People aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan voor de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

23 mrt 2017 1544 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Finest People jouw rating
1 2 3 4 5