Fama Volat

Fama Volat is Latijn voor ‘het gerucht krijgt vleugels’. Deze woorden komen uit de Aeneid, het klassieke werk van de Romeinse dichter Vergilius. De engel Fama vertelt de verhalen door met haar bazuin. Daarmee is het de oudste verwijzing naar mond-tot-mondreclame. En dat is waar Fama Volat voor staat: spraakmakend werk waar mensen over praten.

Fama Volat

Over Fama Volat

Fama Volat is een marketing communicatiebureau met vier vestigingen gespecialiseerd in positionering en spraakmakende campagnes. De Eindhovense vestiging richt zich op positionering en activatie voor merken. Tilburg creëert verrassende digitale ervaringen en content. In Amsterdam focussen we ons op challenger brands en pr. Fama Volat 's-Hertogenbosch heeft specialisten op het gebied van strategie en onderzoek. Daar kunt u terecht voor communicatievraagstukken voor b2b en (semi) overheden.

Fama Volat combineert wetenschap en creativiteit op een pragmatische manier. Basis voor al ons werk is het Buzz Canvas Model waarin we inzichten uit ondermeer sociale psychologie en gedragswetenschap verwerken. De effecten en impact van uw marketing en communicatie worden daardoor groter. En ons werk beter.

(online) Marketing en communicatie vacatures bij Fama Volat

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Fama Volat die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je aan de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief. en hou onze social media kanalen in de gaten.

 

26 aug 2020 1142 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Fama Volat jouw rating
1 2 3 4 5