Facility Trade Group

Facility Trade Group is een onafhankelijke facilitaire groothandel op het gebied van non-food horeca producten, reinigingssystemen en -machines en hygiëne voorzieningen.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Facility Trade Group in Apeldoorn

Over Facility Trade Group

Wij zijn een onafhankelijke facilitaire groothandel gespecialiseerd in non-food horecaproducten, hygiënische voorzieningen, reinigingssystemen en -machines. Met ruim 65 medewerkers, meer dan 4.500 opdrachtgevers, 90 jaar expertise en een landelijke dekking zijn wij een middelgrote speler in de markt. Wij bedienen klanten in uiteenlopende branches waaronder horeca, schoonmaakbedrijven, kantoren, onderwijs, industrie en zorg.

Wij willen de horeca- en facility professional een compleet assortiment bieden, van gevestigde A-merken tot gelijkwaardige alternatieven, onafhankelijk van leverancier of merk. Hierin willen wij als groothandel uniek zijn.

Vanuit onze expertise bieden wij de beste klantspecifieke oplossingen, one-stop shop en extra services. Daarbij bieden wij een hoog niveau van dienstverlening waarin klantpartnership en expertise centraal staat. Dit levert onze klanten de beste koopgarantie en bestelgemak.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Facility Trade Group

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages van Facility Trade Group in Apeldoorn die op dit moment aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief..

25 mrt 2022 282 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Facility Trade Group jouw rating
1 2 3 4 5