Experis

Experis, onderdeel van ManpowerGroup, bemiddelt al 30 jaar tussen organisaties en professionals, die via werving & selectie of op interim-basis aan de slag gaan in Engineering, Finance, IT en Professional Management Assistance. Wij stimuleren onze professionals om steeds weer het maximale uit zichzelf te halen. Door unieke drijfveren te ontdekken en talent verder te ontwikkelen, halen zij op persoonlijke kracht hun doelen. En dát is precies waar wij in geloven: professionals die voortdurend bewegen, professioneel en persoonlijk. Voor optimale groei en vooruitgang.

Experis

Resultaat halen bij Experis

Resultaat voor de klant, voor de kandidaat en voor onszelf! Dit doen wij al ruim 30 jaar met veel plezier, succes en toewijding. Wij verdiepen ons bij Experis in beide kanten van de match om zo optimaal te kunnen verbinden. Wij voeren uitgebreide gesprekken, analyseren de markt en nemen echt de tijd voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Experis bemiddelt kandidaten naar de ideale baan en werkgever. Wij doen dit vanuit doortastendheid, energie en ondernemerschap. 

Wij zorgen ervoor dat onze professionals gelukkig zijn in hun werk. Daarom koppel je je eigen ontwikkelingsplan aan de doelstellingen van Experis. Zo borg je dat jouw groei en ambities ook tot resultaat leiden voor Experis.

Marketing en communicatie vacatures bij of via Experis

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied bij of via Experis die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij of via Experis!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Experis jouw rating
1 2 3 4 5