Exclusiva

Exclusiva Group is een toonaangevende aanbieder van hygiëne- en reinigingsproducten en concepten voor de professionele markt. Dit doen we met een breed aanbod van zowel A-merken als eigenmerken. We werken vanuit twee vestigingen in Amsterdam en Zwolle, van waaruit we heel Nederland en de EU bedienen.

Exclusiva

Over Exclusiva

Exclusiva is een dynamisch bedrijf met veel verschillende werkplekken. Op het hoofdkantoor in
Amsterdam werkt het personeel in diverse uiteenlopende functies. De volgende afdelingen zijn hier gevestigd: verkoop binnendienst, inkoop, administratie, technische dienst en logistiek. Dagelijks zijn voor Exclusiva de chauffeurs onderweg om de schoonmaakproducten af te leveren en door heel Nederland zijn onze vertegenwoordigers actief.

Het tweede distributiecentrum in Zwolle geeft huisvesting aan eveneens verschillende afdelingen op administratief en logistiek gebied. Ook is de afdeling werkkleding en bedrijfskleding hoofdzakelijk gevestigd in Zwolle net zoals de afdeling voor welkomstpakketten en servicesets. In totaliteit biedt Exclusiva werkgelegenheid aan ongeveer 70 werknemers.

Totaalleverancier van schoonmaakproducten

Dat Exclusiva totaalleverancier is op het gebied van schoonmaakproducten, blijkt uiteraard uit ons assortiment. Dit bestaat uit reinigingsmiddelen, veel verschillende reinigingsmaterialen, machines zoals schrobautomaten en boenmachines en ook uit ons brede aanbod in papier en disposables. Sinds 2012 is Exclusiva daarbij ook leverancier van werkkleding en bedrijfskleding geworden. Dat Exclusiva totaalleverancier is, komt ook tot uiting in de relaties van Exclusiva. Zo levert Exclusiva aan onder andere:

  • universiteiten en scholen,
  • overheid,
  • horeca,
  • industrie,
  • autobranche.

Exclusiva als werkgever

Exclusiva is een typisch no-nonsense bedrijf, met een informele sfeer. Met elkaar zorgen de werknemers voor een mooi bedrijf waar we houden van ons werk. Betrokkenheid en betrouwbaarheid zijn twee belangrijke waarden voor Exclusiva. Waarden die we met elkaar hoog houden. Betrokken op de mensen om ons heen en ons werk, betrouwbaar in wat we doen en zeggen. Op die manier werken we aan een omgeving waarin we met elkaar maatschappelijk verantwoord zijn.

Online marketing en communicatie vacatures bij Exclusiva

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van Exlcusiva die momenteel aangemeld staan zijn. Hou onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief als er nu even geen vacatures zijn.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Exclusiva jouw rating
1 2 3 4 5