Everybody Likes Penguins

Communicatie- en reclamebureau Everybody Likes Penguins ontwikkelt creatieve communicatie oplossingen die strategisch kloppen en resultaat boeken.

Everybody Likes Penguins

Eigentijds full service bureau

Uw doelstellingen vertalen wij naar communicatie uitingen en campagnes die resultaat boeken, zowel online als offline. We denken slim met u mee en zien altijd mogelijkheden. Uw vraag pakken we met enthousiasme op en we gaan verder waar anderen al tevreden zijn. U kunt bij reclamebureau Everybody Likes Penguins aankloppen voor een complete campagne, maar ook voor een iPhone app of een enkele flyer. Nieuwe tijden, vragen om een andere aanpak.

Wij houden niet van klassieke reclame

Steeds meer merken, steeds meer media en steeds minder tijd. In de praktijk ziet de doelgroep veel reclame niet, of negeert deze. Klassieke campagnes proberen de aandacht van de doelgroep met een overvloed aan banners of zendtijd te kopen, in plaats van dat deze wordt gegund. Reclamebureau Everybody Likes Penguins pakt dit zowel online als offline anders aan. Wij vertalen uw boodschap in een campagne die in de doelgroep tot leven komt. Nieuwe reclame gaat verder dan zenden.

Marketing en communicatie vacatures bij Everybody Likes Penguins

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Everybody Likes Penguins die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Everybody Likes Penguins jouw rating
1 2 3 4 5