EVConsult

EVConsult is een strategisch adviesbureau dat vanuit Amsterdam wereldwijd werkt aan het versnellen van duurzame mobiliteit. Bij EVConsult geloven we in elektrisch vervoer, waarbij duurzaamheid, onafhankelijkheid en een schone leefomgeving voor ons centraal staan. We lopen voorop in onze markt en daar zijn we trots op. We voorzien private en publieke partijen van strategisch advies, marktanalyses en projectmanagement. Iedere dag komen wij zo een stap dichterbij ons doel: 100% duurzaam vervoer.

EVConsult

Over EVConsult

Onze droom is een emissieloze wereld. Dat wil zeggen: geen uitstoot van schadelijke stoffen maar schone lucht. Met onze passie voor elektrisch vervoer willen we daaraan bijdragen.

Transitie naar zero-emissie

Ons enthousiasme voor een duurzame wereld gaat gepaard met gedegen kennis én uitgebreide ervaring op het gebied van elektrische mobiliteit. Wij begeleiden bedrijven en overheden hiermee optimaal bij de transitie naar zero-emissie.

Op het gebied van elektrisch vervoer ondersteunen we bij het formuleren van strategieën en met projectmanagement in de dynamische wereld van elektrisch vervoer. EV-projecten en -processen begeleiden we van a tot z.

EVConsult is sinds 2008 actief op gebied van Elektrisch Vervoer. Hiermee zijn we het eerste én grootste onafhankelijke EV advieskantoor ter wereld. Onze basis is in Nederland en Belgie, maar aangezien de energietransitie niet gebonden is aan regio's, reikt onze ambitie veel verder. Inmiddels hebben wij een groot aantal internationale EV projecten uitgevoerd waaronder in Engeland, Duitsland, Frankrijk, India, Israel en Marokko. Door vanaf de start actief te zijn in de EV sector hebben wij de kennis en expertise opgebouwd die essentieel is om gedegen en onafhankelijk advies te kunnen geven.

Om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen, investeert EVConsult in wetenschappelijk onderzoek en innovatie. Om de ontwikkelingen in het elektrisch vervoer te versnellen, werken we in pilots en onderzoekprojecten samen met universiteiten zoals de TU Delft, TU Eindhoven en de Vrije Universiteit. Samen met deze onderzoekers testen we de nieuwste technische en sociale innovaties in de mobiliteitswereld. Daarnaast vormen we een brug tussen markt- en onderzoekspartijen, door ze in diverse projecten aan elkaar te koppelen. Zo werken we constant aan toekomstbestendig elektrisch vervoer.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij EVConsult

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures van EVConsult die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

09 dec 2019 480 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef EVConsult jouw rating
1 2 3 4 5