Eurocross Assistance

Eurocross Assistance verleent met circa 440 medewerkers vanuit kantoren in 5 landen 24 uur per dag, 7 dagen per week hulp aan de klanten van haar opdrachtgevers, die een medisch - of reisprobleem hebben, bij pech of ongeval met de auto of die hulp nodig hebben in en om het huis. Eurocross maakt deel uit van Astrum Assistance Alliance, een alliantie van toonaangevende alarmcentrales in Europa. Eurocross is onderdeel van Achmea.

Eurocross Assistance

Onze missie: Wij geloven dat hulpverlening een vak is

De beste hulpverlening bieden aan mensen op het moment dat het er echt toe doet, waar ook ter wereld. Dat is wat we doen en wat ons drijft. Wij helpen. Betrokken en met persoonlijke aandacht, in iedere omstandigheid. Daarbij begrijpen we als geen ander dat alles wat we doen voor de klanten van onze opdrachtgevers, op onze opdrachtgevers afstraalt. Als wij ons werk goed doen, doen zij het goed.

Dat vraagt om vakmanschap. Niet alleen van onze hulpverleners, maar van de hele organisatie. Vakmanschap zit verankerd in ons denken en doen en typeert onze instelling. We investeren in professioneel gereedschap: vakkundige opleidingen, moderne systemen, heldere processen. Het betekent dat we de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers vertalen naar maatwerk, waarbij we onze vakkennis ter beschikking stellen om de kwaliteit van hun dienstverlening steeds verder te verhogen. Het betekent ook dat we met hart en ziel ons werk doen. Wij houden van mensen en maken graag het verschil.

Alles bij elkaar leidt dat tot de best denkbare hulpverlening en tot onuitwisbare positieve indrukken. Zo zorgen we niet alleen voor tevreden klanten, maar ook voor tevreden opdrachtgevers.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Eurocross Assistance

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Eurocross Assistance die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures en stages bij Eurocross Assistance in Leiden!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Eurocross Assistance jouw rating
1 2 3 4 5