Euretco B.V.

Euretco, gevestigd in Hoevelaken, is de grootste retail-serviceorganisatie van Nederland. We werken samen met zo’n 1.500 zelfstandig ondernemers in mode, wonen, sport, boeken en doe-het-zelf.

Online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Euretco in Hoevelaken

Over Euretco

Euretco, gevestigd in Hoevelaken, is de grootste retail-serviceorganisatie van Nederland.

We werken samen met zo'n 1.500 ondernemers en franchisenemers. In totaal runnen zij bijna 2.200 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en boeken. Gezamenlijk exploiteren zij een consumentenomzet van € 2,3 miljard. Een goed partnership met sterke leveranciers is cruciaal om consumenten commerciële én onderscheidende producten te kunnen bieden.

Met veel passie zetten de 300 Euretco-medewerkers zich dagelijks in om zelfstandig ondernemers werk en zorg uit handen te nemen, zowel in hun winkels als online. Euretco ondersteunt met uiteenlopende backoffice-diensten, zodat een blijvend sterke positie van de zelfstandig ondernemers ook in de toekomst is gewaarborgd. Zo kunnen zij zich bezighouden met het primaire winkelproces: verkoop en advies.

Onze kernactiviteiten zijn retailservices, franchise, groothandel en financiële dienstverlening aan zelfstandig ondernemers. Tot onze winkelformules en vloerconcepten behoren onder andere INTERSPORT, Runnersworld, The Athlete's Foot, Hubo, Decorette, Topform en Libris/Blz. Daarnaast beschikken we via onze fashiondivisie met onder meer Babyface, Born with Appetite, Marco Manzini en Inshape over internationale topmerken in het dames-, heren-, baby- en kinderkledingsegment.

Werken bij Euretco

Euretco is een organisatie waar initiatief, team spirit en passie voor retail centraal staat. Innovatie en creativiteit zijn belangrijke kernwaarden in ons bedrijf. De retailwereld is dynamisch en verandert snel. Van onze medewerkers wordt daarom flexibiliteit gevraagd om met hun kennis en kunde ondernemers in hun bedrijfsvoering te ondersteunen.

Via een uitgebreid serviceaanbod - van inkoop- en financiële services tot het beheren van franchiseformules - ontzorgen we zelfstandig ondernemers zodat zij zich op hun winkel kunnen focussen.

Ben jij een retaildier? Vind je het belangrijk om van elkaar te leren en jouw collega's op te zoeken (connecting with people) om zo het beste resultaat voor onze klanten te bereiken? Ben je resultaatgericht en heb je verantwoordelijkheidsgevoel? Dan heeft Euretco je veel te bieden. Je bent bij ons zeker nog lang niet uitgeleerd, want er is absoluut ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Euretco

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Euretco in Hoevelaken die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

10 mei 2021 157 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Euretco B.V. jouw rating
1 2 3 4 5