Esri Nederland

We zijn de wereldwijde marktleider in geografische informatiesystemen en hebben het Beste Werkgever Keurmerk gekregen. Onze medewerkers zetten zich dagelijks in om organisaties succesvol te maken in het gebruik van geo-informatie.

Esri Nederland

Over Esri Nederland

Graag inspireren wij organisaties in de overheid en het bedrijfsleven met een geografische benadering van informatie. Vanuit onze nauwe betrokkenheid bieden wij betrouwbare oplossingen voor ruimtelijke visualisatie en analyse. De oplossingen dragen bij aan betere besluitvorming en verbinding van organisatieprocessen.

Esri, marktleider in geografische informatiesystemen (GIS), vormt een wereldwijd netwerk met ruim 1 miljoen succesvolle gebruikers. Onze oplossingen bestaan uit een combinatie van softwareontwikkeling, uitgebreide dienstverlening en kennisoverdracht. Samen met partners bieden wij een totaaloplossing gebaseerd op onze innovatieve, stabiele en op open standaarden gebaseerde ArcGIS-technologie. In Nederland werken 150 Esri-medewerkers vanuit de vestigingen en opleidingscentra in Rotterdam, Zwolle en Breda.

De duurzame combinatie van onze kennis, passie en toewijding leidt keer op keer tot échte toegevoegde waarde en succesvolle gebruikers van geo-informatie.


(online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Esri

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van Esri Nederland die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief

06 mei 2019 638 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Esri Nederland jouw rating
1 2 3 4 5