Entrance Onderwijsmedia

Entrance Onderwijsmedia is een communicatiebureau gespecialiseerd in de onderwijsmarkt dat weet hoe de gehele onderwijsmarkt (16.000 beslissers en 240.000 leraren) op een zo effectief mogelijke manier te bereiken, zowel online als offline.

Entrance Onderwijsmedia

Over Entrance Onderwijsmedia

De onderwijsmarkt is een grote markt vol ontwikkelingen en innovaties. Het is een sector waarin veel wordt geïnvesteerd door onder andere de overheid. Hierdoor hebben scholen veelal voldoende middelen om te investeren. Dit biedt kansen voor bedrijven met producten of diensten die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor het onderwijs. Maar veel bedrijven ontbreekt het aan de media, het bereik en de juiste 'tone-of-voice' om deze specifieke doelgroep te overtuigen van de dienst/product.

Entrance Onderwijsmedia, een bureau voor onderwijsmarketing, kan de gehele onderwijsmarkt op een effectieve en efficiënte manier bereiken, zowel offline als online. Wij spreken de 'onderwijstaal' en zijn gespecialiseerd om bedrijven 'binnen' te brengen bij deze doelgroep, met spectaculaire groei in omzet/marktaandeel tot gevolg.

Dé ingang tot de onderwijsmarkt

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Bekijk de video van Basisschool in Beeld en ervaar zelf wat Entrance zoal doet.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Entrance Onderwijsmedia

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied bij Entrance Onderwijsmedia in Utrecht die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Entrance Onderwijsmedia jouw rating
1 2 3 4 5