Enginear

Enginear is een arbeidsbemiddelingsbureau. Wij zijn een jong, snel groeiend en dynamisch bedrijf. Wij werken dagelijks naar één doel: het creëren van carrières voor jonge ingenieurs. Door middel van kennisdeling over loopbaankeuzes en het maken van de perfecte match tussen opdrachtgever en ingenieur helpen wij technische studenten en jonge ingenieurs verder in hun loopbaan.

Enginear

Over Enginear

Enginear is een innovatieve speler in de arbeidsbemiddelingsmarkt die is ontstaan vanuit de kennis, ervaring en het netwerk van meer dan 15 jaar specialistische matching en loopbaanbegeleiding. Wij creëren carrières voor technische studenten en jonge ingenieurs met maximaal vier jaar werkervaring op bachelor of master-niveau.

Enginear is specialist in het vakgebied van de Civiele Techniek, Bouwkunde en Geo-Informatie. Ook wel aangeduid als het vakgebied van de Gebouwde Omgeving.

Wat kunnen wij betekenen voor technische studenten? Tijdens de studie helpen wij studenten bij het vinden van een relevante bijbaan in het vakgebied van de gebouwde omgeving. Verder organiseren wij samen met studieverenigingen, hogescholen en universiteiten verschillende trainingen, workshops en evenementen waarbij wij onze kennis van solliciteren, persoonlijk leiderschap en loopbaanontwikkeling delen.

Wat kunnen wij betekenen voor jonge ingenieurs? Na de studie brengen wij de startende ingenieur in contact met bedrijven die bij hem of haar passen. Wanneer wij een geschikte match hebben gevonden zal de jonge ingenieur direct bij het bedrijf in dienst treden.

Werken bij Enginear

Wij zijn een jong, snelgroeiend en dynamisch bedrijf met een klein team. Wij werken dagelijks naar één doel: het creëren van carrières voor jonge ingenieurs. Door middel van kennisdeling over loopbaankeuzes en het maken van de perfecte match tussen opdrachtgevers en ingenieurs helpen wij technische studenten en jonge ingenieurs in het vakgebied van de gebouwde omgeving in hun loopbaan. Wij dagen jonge ingenieurs uit om op basis van zelfreflectie keuzes te maken en bieden hen advies gedurende hun sollicitatietraject waarbij wij onze kennis over de arbeidsmarkt inzetten.

(Online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Enginear

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van Enginear die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief

08 mei 2019 670 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Enginear jouw rating
1 2 3 4 5