Empas

Empas is al ruim 40 jaar toonaangevend in machinebouw. We leveren drie soorten machines: spuitapparatuur voor de tuinbouw, heetwater units voor onkruidbestrijding en pekelsproei-units voor gladheidbestrijding. Ook beschikt Empas over een handelstak met een breed assortiment aan onderdelen voor machinebouw en handel.

Empas

Over Empas

Empas is wereldwijd dé specialist in spuitapparatuur voor de tuinbouw. Empas draagt bij aan een gezonder gewas door tuinders praktische, gebruiksvriendelijke en klant specifieke oplossingen te bieden voor de toediening van gewasbeschermingsmiddelen. Naast de spuitapparatuur is Empas sinds 1999 gespecialiseerd in thermische onkruidbestrijding met heet water.

Innovatie, eenvoud, vakmanschap en verantwoord omgaan met het milieu zijn belangrijke kernwaarden in het bedrijf en bepalen de koers in onze machinebouw. Klanten zijn verzekerd van kwaliteitsmachines die eenvoudig in gebruik en eenvoudig te bedienen zijn. Dankzij de jarenlange ervaring kunt u bouwen op ons advies. Kennis van zaken. Daar profiteert u van bij Empas. Jarenlange ervaring in machinebouw staat garant voor een betrouwbaar product. De ervaring in de glastuinbouw is de basis van alle modulair opgebouwde apparatuur die het bedrijf nu realiseert.

Marketing en communicatie vacatures en stages bij Empas

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Empas die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staan er momenteel geen vacatures open? Meld je aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, houden wij je op de hoogte als er nieuwe vacatures zijn.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Empas jouw rating
1 2 3 4 5