Edukans

Een kind dat leert, is een kind met kansen. Want op school leer je veel meer dan lezen, schrijven en rekenen. Je leert er voor jezelf opkomen. Vriendschappen aangaan en relaties ontwikkelen. Zuinig zijn op je lichaam. En natuurlijk: je talenten ontwikkelen. Wat je op school leert, is voor altijd.

Online marketing en communicatie vacatures bij Edukans in Amersfoort

Over Edukans

Edukans werkt in ontwikkelingslanden aan het best mogelijke onderwijs voor kinderen en jongeren. Onderwijs op veilige scholen met goede docenten en vakopleidingen met zicht op werk.

Investeren in lerende kinderen is ontzettend effectief. Eén jaar extra onderwijs levert op latere leeftijd 10% meer inkomen op. En dat een heel leven lang!

Edukans is een internationale NGO gespecialiseerd in onderwijs. Wij creëren wereldwijd kansen zodat kinderen en jongeren met vertrouwen hun toekomst vormgeven. Dat doen we door te werken aan vier thema's: basisonderwijs van goede kwaliteit, banen voor jongeren, onderwijs in noodsituaties en gelijke kansen voor jongens en meisjes.

Opgericht in 2002 als Nederlandse NGO zijn we gegroeid naar een kleinschalige internationale NGO met landenkantoren in 4 focuslanden met een jaaromzet van € 8 mln. Edukans heeft de ambitie om meer impact te realiseren door niet alleen op individueel schoolniveau te werken, maar ook door structureel in te zetten op het verbeteren van lerarenopleidingen, beroepsopleidingen en nascholing.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Edukans

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Edukans in Amersfoort die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

26 feb 2021 222 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Edukans jouw rating
1 2 3 4 5