Easyfairs

Easyfairs Nederland beheert 2 evenementenlocaties; in Gorinchem en Hardenberg. Hier organiseren wij met 235 collega's rond de 85 evenementen per jaar!

Werken bij Easyfairs

Over Easyfairs

Easyfairs Nederland is onderdeel van moederbedrijf Easyfairs. Easyfairs Nederland is ontstaan uit Easyfairs en Evenementenhal, twee organisaties die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs Nederland is het bedienen van communities en ‘een beeld te geven van hun toekomst’ op niet te missen evenementen die aansluiten op hun behoeften.

Easyfairs organiseert meer dan 80 evenementen in Nederland. Het portfolio bestaat onder meer uit: Building Holland, Bakkersvak, Dutch Comic Con, Empack, Green Expo, Pumps & Valves, Transport & Logistics, Rundvee & Mechanisatie Vakdagen, HortiContact, Transport Compleet, Auto Prof - AMT Live, Bouw Compleet, De Groene Sector Vakbeurs, Maritime Industry, TrendZ, Aqua Nederland Vakbeurs en Infra Relatiedagen.

Easyfairs Nederland beheert twee eventlocaties in Nederland: Evenementenhal Gorinchem en Evenementenhal Hardenberg.

Easyfairs Nederland streeft ernaar om Nederlands meest dynamische, flexibele en doeltreffende speler te zijn in de evenementensector. Om dit doel te bereiken zet de organisatie de beste marketing- en technologietools in voor haar medewerkers en creëert het sterke merken.

Werken bij Easyfairs

Bij Easyfairs geloven we in werken met passie en creatief ondernemerschap.

Je krijgt bij ons de ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Hier ondersteunen we jou bij met ons eigen opleidingsprogramma, The Academy, en persoonlijke ontwikkelingsplannen.

Easyfairs streeft er telkens naar om unieke evenementen te creëren. Als groeiende organisatie blijven wij zowel onze concepten als medewerkers ontwikkelen om zo de top te kunnen bereiken. Om dit doel te kunnen behalen zijn wij altijd op zoek naar gepassioneerde, flexibele talenten die altijd voor die extra stap gaan.

Onze kernwaarden vinden wij erg belangrijk en vind je dan ook terug in onze cultuur en organisatie: integriteit, resultaatgerichtheid, creatief ondernemerschap en having fun!

Are you ready to "Visit the Future"?

Werken bij Easyfairs

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Easyfairs

Bekijk hieronder de (online) marketing en/of communicatie vacatures en stages bij Easyfairs die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan hieronder vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

01 okt 2019 466 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Easyfairs jouw rating
1 2 3 4 5