Easyfairs

Easyfairs ontwikkelt, lanceert en organiseert evenementen op basis van behoeftes en wensen vanuit de markt. Wij streven ernaar om samen met het team een perfect evenement te creëren. Dat kan een beurs met all-in-formule inhouden (inclusief standbouw, meubilair, catering en deelname aan het kennisprogramma), maar bijvoorbeeld ook alleen de verhuur van vierkante meters. Om maximaal in te kunnen spelen op de behoeftes van onze exposanten is flexibiliteit een must. Wij verstaan ons vak van faciliteren en ontzorgen.

Easyfairs

Over Easyfairs

Easyfairs Nederland is onderdeel van moederbedrijf Easyfairs. Easyfairs Nederland is ontstaan uit Easyfairs en Evenementenhal, twee organisaties die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs Nederland is het bedienen van communities en ‘een beeld te geven van hun toekomst’ op niet te missen evenementen die aansluiten op hun behoeften.

Easyfairs organiseert meer dan 80 evenementen in Nederland. Het portfolio bestaat onder meer uit: Building Holland, Bakkersvak, Dutch Comic Con, Empack, Green Expo, Pumps & Valves, Transport & Logistics, Rundvee & Mechanisatie Vakdagen, HortiContact, Transport Compleet, Auto Prof - AMT Live, Bouw Compleet, De Groene Sector Vakbeurs, Maritime Industry, TrendZ, Aqua Nederland Vakbeurs en Infra Relatiedagen.

Easyfairs Nederland beheert 3 eventlocaties in Nederland: Evenementenhal Hardenberg, Evenementenhal Gorinchem en Evenementenhal Venray. Alle locaties bieden uiteenlopende mogelijkheden voor zowel particulieren als de zakelijke markt voor beurzen en congressen, evenementen en concerten, vergaderingen en (bedrijfs)feesten. Iedere locatie beschikt over 20.000 tot 40.000 m2 expositieruimte, moderne restaurants en duizenden parkeerplaatsen.

Easyfairs Nederland streeft ernaar om Nederlands meest dynamische, flexibele en doeltreffende speler te zijn in de evenementensector. Om dit doel te bereiken zet de organisatie de beste marketing- en technologietools in voor haar medewerkers en creëert het sterke merken.


(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Easyfairs

Bekijk hieronder de (online) marketing en/of communicatie vacatures en stages bij Easyfairs die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan hieronder vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

01 okt 2019 144 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Easyfairs jouw rating
1 2 3 4 5