Dynamo Retail Group

Als snelst groeiende retailorganisatie in de tweewielerbranche, verzorgt Dynamo Retail Group een uitgebreid dienstenpakket voor ruim 840 winkels in Nederland, België en Duitsland met de formules Bike Totaal, Profile ‘de Fietsspecialist’ en Dynamo Retail Service

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Dynamo Retail Group in Amersfoort

Over Dynamo Retail Group

Wij houden van fietsen. De populariteit van fietsen is explosief gestegen. Niet gek natuurlijk, omdat fietsen steeds belangrijker wordt. Het is een gezondheidstrend die ook door de overheid gestimuleerd wordt. En dit ontgaat ook de consument niet. Die zien de (elektrische) fiets steeds vaker als een duurzaam en gezond alternatief voor woon- en werkverkeer. Door de groeiende populariteit van fietsen is onze
branche volop in ontwikkeling.

Dat wij in een groeimarkt zitten, is (nu) vast geen verrassing meer voor je. Dynamo Retail Group verzorgt een uitgebreid dienstenpakket voor ruim 840 winkels in Nederland, België en Duitsland met de formules Bike Totaal, Profile 'de Fietsspecialist' en Dynamo Retail Service.

En we trappen door. Om onze groei verder door te zetten, Om onze groei verder door te zetten zijn wij vaak op zoek naar nieuwe collega's. 

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Dynamo Retail Group

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij Dynamo Retail Group die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

17 feb 2022 520 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Dynamo Retail Group jouw rating
1 2 3 4 5