Duwtje

Duwtje zet gedragsverandering in om de wereld te verbeteren, denk aan een vliegje in een toiletpot om mannen minder te laten knoeien (ja, ja...;) of straatstickers om sociaal rijgedrag te stimuleren.

Duwtje

Over Duwtje

Duwtje bekijkt vraagstukken met een frisse blik en vanuit de Sociale Psychologie. Waarom doen mensen wat ze doen en hoe maken we het makkelijker én leuker?

We bieden het totaalpakket: gedragsanalyse, wetenschappelijk onderzoek, advies en creatieve concepten inclusief design. Altijd in samenwerking met de mensen waar het om gaat, want zij hebben de echte wijsheid in huis.

Voor onze opdrachtgevers reizen we het hele land door: een ontbijtsessie bij een verzekeraar in Friesland en 's middags bij een van de Ministeries in Den Haag. Om de volgende dag door de Rotterdamse Haven te lopen of gemeentes van Brabant tot Overijssel te adviseren over uiteenlopende vraagstukken.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij duwtje

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij duwtje in Arnhem die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er vandaag geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten of meld je aan op de nieuwsbrief voor nieuwe updates.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Duwtje jouw rating
1 2 3 4 5