DUWO

Woningcorporatie DUWO is gespecialiseerd in studentenhuisvesting. We vinden wonen een essentieel onderdeel van het studentenleven en een voorwaarde voor een onvergetelijke studententijd, ook voor de buitenlandse studenten die voor korte tijd in Nederland studeren. Ons belangrijkste doel is dan ook te zorgen dat studenten voldoende, kwalitatief passende en betaalbare huisvesting hebben.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij DUWO in Delft

Over DUWO

DUWO ontwikkelt, bouwt en beheert studentenhuisvesting in eigen bezit of in samenwerking met partners. Met 31.000 kamers en woningen en vestigingen in Amsterdam, Delft, Den Haag, Deventer, Leiden en Wageningen is DUWO in Nederland de grootste aanbieder van studentenhuisvesting.

DUWO was ook de eerste studenten huisvester van Nederland. Op alle terreinen werken we hard aan innovatie. Zo kan onze jonge, dynamische doelgroep 24/7 digitaal zijn zaken afhandelen op onze website: van het zoeken van een kamer tot het tekenen van het huurcontract.

Kijk mee in DUWO-studentenhuizen!

Bij ons kun je wonen in grote en kleine studentenflats en -huizen in Amsterdam, Delft, Den Haag, Leiden, Amstelveen, Haarlem, Deventer en Wageningen. Met huisgenoten op kamers of in zelfstandige woningen. Wil je zien hoe het er is? In 2019 begonnen we met het maken van video's in studentenhuizen, allemaal te vinden op het DUWO youtube-kanaal. De leukste studentenhuizen en hun bewoners worden erin geportretteerd. 

Werken voor de leukste klanten!

Student zijn, weet je nog? Of ken je de verhalen? Nieuwe vrienden, feestjes en vrijheid? De grenzen opzoeken, het leren, ontdekken en op jezelf wonen? Daar werken wij voor bij DUWO.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij DUWO

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij DUWO in Delft die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

19 apr 2022 165 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef DUWO jouw rating
1 2 3 4 5