Dutchwebshark

Dutchwebshark verandert de recruitment wereld. Het recruitment landschap ziet er door de ontwikkelingen omtrent het internet totaal anders uit dan tien jaar geleden. Het speelveld voor kandidaat en organisatie is transparanter, internationaler en competitiever dan ooit tevoren.

Dutchwebshark

Over Dutchwebshark

Vraag jezelf eens af of je van alle doelgroepen die je zoekt voor vacatures precies weet wie ze zijn. En waar ze nu zijn, bij welke bedrijven werken ze bijvoorbeeld. Weet je ook wat deze doelgroep belangrijk vindt in hun baan? Welke carrièredrijfveren ze hebben? Wij merkten dat bedrijven deze vragen vaak niet helemaal of helemaal niet kunnen beantwoorden. Daarom is Dutchwebshark opgericht, om organisaties hiermee te helpen.

Wij starten altijd met uitgebreid onderzoek zodat we al deze vragen voor jouw specifieke doelgroep kunnen beantwoorden. We stoppen natuurlijk niet na dit onderzoek, we gebruiken deze gegevens om potentiële kandidaten gericht te benaderen en richting jouw organisatie te bewegen. Wij werken dus ook niet op basis van speculaties, maar op basis van feiten. Om het talent aan jouw organisatie te verbinden, gebruiken we innovatieve tools zoals Candidate Experience, Talentpooling, Community Building, Talent Consultancy, Data Intelligence, Employer en Job Branding.

Dutchwebshark gelooft dat de toekomst van de recruitment wereld bij predictive recruitment ligt. Dutchwebshark is dan ook geen standaard recruitment bureau. Wij voegen echt waarde toe aan de lange termijn strategie van onze klanten op het gebied van het verbinden van talent aan organisaties. Ook zijn wij expert in het versterken van het Job Brand van onze klanten.

Werken bij een eigenzinnige en innovatieve organisatie

Dutchwebshark is echt anders. Wij zijn een eigenzinnige en innovatieve organisatie die de wereld van recruitment wil veranderen. Gericht op partnership werken wij écht samen met onze klanten en professionals en gebruiken we innovatieve tools zoals Candidate Experience, Talentpooling, Community Building, Talent Consultancy, Data Intelligence, Employer en Job Branding. Omdat onze partners dat waarderen groeien wij snel!

Daarom hebben we jou nodig! Krijg jij energie van het werken in een jong en enthousiast team? Wil je veel ruimte hebben om te groeien en jezelf te ontwikkelen? En vooral niét de hele dag in pak rondlopen? Bekijk dan onze vacatures of neem contact met ons op!

Marketing en communicatie vacatures en stages bij Dutchwebsharks

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages van Dutchwebsharks die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er op dit moment geen vacatures of stages? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures en stages bij Dutchwebsharks in Amsterdam.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Dutchwebshark jouw rating
1 2 3 4 5