DutchCulture

DutchCulture is de landelijke informatiemakelaar voor professionals in de culturele en diplomatieke sector met internationale culturele ambities.

DutchCulture

Over DutchCulture

Door coördinatie en kennisuitwisseling dragen we bij aan de kwaliteit en effectiviteit van de samenwerking. Door informatiebijeenkomsten, digitale platforms en campagnes in binnen- en buitenland verschaffen we inzicht in relevante ontwikkelingen en maken we het belang van internationale samenwerking zichtbaar.

Met advies en begeleiding bevorderen we internationale culturele samenwerking. Wij dragen bovendien bij aan de monitoring en evaluatie van beleid en leveren een actieve bijdrage aan beleidsvorming door het signaleren en analyseren van internationale ontwikkelingen. Samen met de diplomatieke posten in het buitenland, de rijks cultuurfondsen en een aantal culturele instellingen voeren wij het internationaal cultuurbeleid van Nederland uit.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij DutchCulture

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied van DutchCulture in Amsterdam die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij DutchCulture!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef DutchCulture jouw rating
1 2 3 4 5