DutchChannels

DutchChannels is een nieuw mediabedrijf in Hilversum. Wij bieden VOD platforms aan voor specifieke doelgroepen, zoals een Christelijk platform, een platform met romcoms en cabaret en theater voorstellingen. We groeien hard en zijn aan het uitbreiden naar het buitenland. Een jong, dynamisch bedrijf waar geen dag hetzelfde is en waar we continue onszelf, de markt en het bedrijf aan het uitdagen en verbeteren zijn!

DutchChannels

Over DutchChannels

DutchChannels is een Nederlandse Video On Demand exploitant, een plaats waar we online video platforms ontwikkelen en beheren voor special interest groups. Voor doelgroepen van 50.000 tot 2 miljoen mensen, zowel nationaal als internationaal. Als jong mediabedrijf zijn we wendbaar, in staat om in de dynamische markt van online video snel en effectief te reageren op trends en technologie. Een eigen technische infrastructuur bepaalt in hoge mate ons succes. De mix van een jong team en seniors met veel ervaring zorgt voor een unieke werkomgeving.

Ons werkterrein bestrijkt het ontwikkelen, implementeren en beheren van streaming video on demand voor niche, branded en onafhankelijke kanalen. Onze dienstverlening omvat format development, content productie en management, online marketing, media, data en techniek. Van idee tot uitvoering. Van lineair tot online. Van single tot multi channel. Van advertisement tot subscription based.

Online marketing en communicatie vacatures bij DutchChannels

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van DutchChannels die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief. Ben jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij DutchChannels in Hilversum!

 

kernwoorden: vacatures, marketing vacatures, communicatie vacatures, DutchChannels, Hilversum, Utrecht, online marketing vacatures, digital marketing, social media, contentmarketing
16 jan 2020 781 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef DutchChannels jouw rating
1 2 3 4 5