Dutch22

Dutch22 is een incubator voor designers en creators die ideeen hebben voor producten maar niet weten hoe ze deze geproduceerd en uiteindelijk op 'de markt'kunnen krijgen. Dutch22 werkt inmiddels succesvol samen met tientallen ontwerpers en aan de andere kant fabrikanten. Het mooie van Dutch22 is dat iedereen eigenaar is van het merk. Hierdoor is Dutch22 het eerste open-source merk ter wereld!

Dutch22

About Dutch22

We are world's first open source brand for consumers, designers and manufacturers. Dutch22 is a new brand for accessible luxury products. From fashion to cookery, from lifestyle to body & health. It's the world's first open source brand, directed by a network where consumers, manufacturers, retailers, designers and inventors work together. Sounds good?

Online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Dutch22

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van Dutch22 die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief. Ben jij als eerste op de hoogte van nieuwe mogelijkheden bij Dutch22 in Tilburg!

09 okt 2018 988 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
PW

Wie betaalt, bepaald.

Geef Dutch22 jouw rating
1 2 3 4 5