Dutch Flower Group

Dutch Flower Group is een uniek familiebedrijf, gespecialiseerd in de internationale handel van bloemen en planten. Met 30 individuele bedrijven beleveren wij alle afzetkanalen, de importerende groothandel (welk aan bloemisten levert) en de grootschalige retail (van supermarktketens, grootwinkelbedrijven, benzinepompstations, bouwmarkten en tuincentra).

Dutch Flower Group

Over Dutch Flower Group

Dutch Flower Group is een unieke familie van 30 gespecialiseerde handelsbedrijven die samen de hele sierteeltketen bedienen. Vanuit onze missie 'Making Life Colourful' werken we elke dag  hard om onze klanten topkwaliteit snijbloemen, gemengde boeketten en / of planten aan te bieden. Elk bedrijf heeft zijn eigen focus op de klant en aanpak.

(Online) Marketing en communicatie vacatures en stages bij Valory

Hieronder staan de (online) marketing vacatures & communicatie vacatures en stages bij Dutch Flower Group die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief. 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Dutch Flower Group jouw rating
1 2 3 4 5