Dutch Data Center Association

Dutch Data Center Association (DDA) is de brancheorganisatie van datacenters in Nederland, fundament van de digitale economie. DDA verbindt de marktleidende datacenters in Nederland met een missie: het versterken van de economische groei en het profileren van de datacenter sector naar de overheid, media en samenleving.

Dutch Data Center Association

Over Dutch Data Center Association

Als nationale vertegenwoordiger van de Nederlandse datacenter industrie vormen wij een spil in de digitalisering van Nederland. Immers, zonder datacenters geen Internet! Als branchevereniging vertegenwoordigen wij de belangen van deze groeiende sector. Daarnaast zetten wij als organisatie Nederland als digitale mainport op de internationale kaart; ons land heeft op digitaal vlak een unieke positie, met o.a. de grootste Internet Exchange van de wereld. Niet voor niets zijn Uber, Netflix, Tesla in Amsterdam gevestigd. Als promotie organisatie versterken we de internationale positie van Nederland middels handelsmissies, publicaties en allerlei events.

(online) Marketing en communicatie vacatures bij Dutch Data Center Association

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij DDA die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Dutch Data Center Association jouw rating
1 2 3 4 5