Dudok Groep

De Dudok Groep is sinds 1991 een toonaangevend bedrijf in de hospitality-, evenementen- en horecabranche.

Dudok Groep

Dudok

De zaak op de Meent, in het oude pand van het verzekeringsbedrijf De Nationale Nederlanden (het toenmalige 'De Nederlanden van 1845') is een begrip in de Maasstad en ver daarbuiten. In 1991 openden Ton van Zanten en Aad van der Wel hun nieuwe zaak die moest lijken op een Grand Café zoals je ze in Parijs zag. Máár, de term Grand Café wilden de twee niet gebruiken. Nee, dat had iedere horecagelegenheid in die tijd al. Uiteindelijk is de zaak vernoemd naar de ontwerper van het pand; de bekende Nederlandse architect Willem Marinus Dudok (1884-1974) en kreeg het de naam 'Restaurant Brasserie Café Dudok'. Inmiddels is Restaurant Brasserie Café Dudok vooraanstaand op het gebied van hospitality en vormt het een ware steppingstone voor eenieder die carrière wilt maken in de hospitality-, evenementen- of horecabranche.

Appeltaart

Vanuit de patisserie (nu de serre) van Dudok Rotterdam op de Meent is Rotterdams beroemde Dudok appeltaart met geheime receptuur bedacht. Ook buiten de stadsgrenzen kwamen lekkerbekken op de taart af.

Dudok Groep

Dat de directeuren van de Dudok Groep gedurende de jaren niet stil zijn blijven zitten, is één ding wat zeker is. De Groep is uitgegroeid tot een organisatie die toonaangevend is in de hospitality-, evenementen- en horecabranche, zowel in als buiten Rotterdam. Tot de bedrijven van de Dudok Groep behoren: Café Brasserie Dudok (Rotterdam, Den Haag, Arnhem, Tilburg), Dudok Patisserie Bakkerij en Winkel, Restaurant De Harmonie, Restaurant Hotel Quartier Du Port, Het Heerenhuys, Cruise Terminal Rotterdam, Ma Guise Catering, Taat & de Regt (Den Haag), Grand Catering (Utrecht), Verhaaf Party Catering (Amsterdam) Maître Frédéric, Osteria Vicini, K&B Kralingen, In de Doelen, Martcafé, Café Rotterdam, Lola, RDM Kantine en Zouthaven.

Dudok Groep

Marketing en communicatie vacatures bij Dudok Groep

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages bij Dudok Groep die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures en stages bij Dudok Groep in Rotterdam!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Dudok Groep jouw rating
1 2 3 4 5