draaijer+partners

Wij creëren samen met opdrachtgevers en partners duurzame omgevingen waar mensen zich goed voelen en goed presteren.

online marketing vacatures en communicatie vacatures draaijer+partners in Utrecht

Over draaijer+partners

Bij draaijer+partners staat de beleving en het gebruik van huisvesting centraal. Wij helpen om het beste uit mensen en organisaties te halen door het creëren van slimme en gezonde omgevingen. We inspireren opdrachtgevers om de lat hoger te leggen. We focussen op de toekomstige behoeftes en activiteiten van de gebruikers.

Zoek jij een inspirerende werkomgeving die energie geeft en ervoor zorgt dat jij het beste uit jezelf kunt halen? Bij draaijer+partners zijn wij trots op wie wij zijn en wat wij doen. Wij werken met veel plezier samen in een open en innovatieve sfeer. Vrijheid en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben actieve aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling, dat spreekt voor zich en is eigenlijk onze belangrijkste arbeidsvoorwaarde.

Marketing en communicatie vacatures bij draaijer+partners

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures van draaijer+partners die momenteel aangemeld zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

28 jan 2022 154 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef draaijer+partners jouw rating
1 2 3 4 5