DoubleSmart

Wij brengen bedrijven en potentiële klanten samen. Dit doen we door middel van internet omdat wij er van overtuigd zijn dat online marketing effectiever kan worden ingezet om een competitief voordeel te realiseren.

DoubleSmart

Over DoubleSmart

DoubleSmart is een resultaat- en klantgericht online marketingbureau. Dagelijks zet het team van specialisten zich in om het rendement van uw website te vergroten. Op die manier brengen we uw klanten binnen handbereik.

Dit realiseren we door de vindbaarheid van uw website te optimaliseren binnen de mogelijkheden die hier online voor geboden worden. Hierbij kunt u denken aan zoekmachine optimalisatie en zoekmachine marketing, maar DoubleSmart is ook gespecialiseerd in social marketing, remarketing en conversie optimalisatie.

Het toevoegen van waarde voor de klant staat centraal in iedere campagne van DoubleSmart. Een heldere werkwijze en duidelijke communicatie spelen hierin een bepalende rol. We streven dan ook naar een duurzame samenwerking met onze klanten. DoubleSmart onderscheidt zichzelf door de kennis en expertise die we hebben opgebouwd op het gebied van online marketing.

Marketing en communicatie vacatures bij DoubleSmart

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij DoubleSmart die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef DoubleSmart jouw rating
1 2 3 4 5