Dormio Group

Dormio Resorts & Hotels is gespecialiseerd in het beheren en verhuren van resorts en hotels op toeristische toplocaties in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Spanje. In al onze resorts en hotels staat een optimale vakantiebeleving, een hoog serviceniveau en gastvrijheid centraal, dat noemen wij genieten volgens Dormio.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Dormio Group in Arnhem

Over Dormio Group

Dormio ontwikkelt luxe resorts en hotels op toeristische toplocaties. Daarnaast is Dormio verantwoordelijk voor de verkoop, verhuur en het beheer van de vakantiewoningen, appartementen en/of hotelkamers op deze vakantiebestemmingen. We hebben een aantal resorts en hotels in Nederland, maar ook in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Spanje. Als snelgroeiende organisatie met op dit moment 12 vakantieresorts en hotels, verhuren en beheren wij in totaal ruim 900 luxe vakantieaccommodaties en hebben we meer dan 350 medewerkers. Daarnaast zijn we druk bezig met de ontwikkeling van meerdere hotels en resorts in binnen- en buitenland.

Dormio als werkgever

De naam Dormio staat voor zorgeloos leven. Dat is onze filosofie. Of het nu gaat om projectontwikkeling, de verkoop, verhuur of het beheer van onze resorts, ons doel is dat iedereen altijd zorgeloos van zijn of haar vakantiewoning kan genieten. Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren? Solliciteer dan nu!

Werken bij Dormio betekent ook deel uitmaken van een hecht team van enthousiaste en gemotiveerde professionals. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook voldoende ruimte voor plezier en ontspanning.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Dormio Group in Arnhem

Werken bij Dormio

Kom je werken op het hoofdkantoor van Dormio in Arnhem? Samen met enthousiaste en gedreven collega's zorg jij dagelijks voor onbezorgde vakanties en investeringen voor onze vakantiegasten en eigenaren van vakantiewoningen. Ons moderne hoofdkantoor bevindt zich in het centrum van Arnhem en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bovendien geniet jij elke vrijdagmiddag met je collega's van de leukste vrijdagmiddagborrels van Arnhem!

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Dormio Group

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij Dormio Group die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

Openstaande vacatures

21 feb 2022 1078 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Dormio Group jouw rating
1 2 3 4 5