Dormio Group

Dormio ontwikkelt luxe vakantieresorts op toeristische toplocaties. Daarnaast is Dormio verantwoordelijk voor de verkoop, verhuur en het beheer van de vakantiewoningen, appartementen en/of hotelkamers op deze resorts.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Dormio Group in Arnhem

Over Dormio Group

De naam Dormio staat voor onbezorgd leven. Dat is onze filosofie. Of het nu gaat om projectontwikkeling, verkoop of verhuur en beheer van onze resorts; het is altijd ons doel dat iedereen onbezorgd van zijn vakantiewoning kan genieten. Onze marktkennis, betrokkenheid en liefde voor het leisure-vak ziet u terug in onze aanpak en in onze resorts.

U vindt onze resorts en hotels in Nederland (Dormio Resort Maastricht, Dormio Hotel De Prins van Oranje en Hotel Modez), Duitsland (Dormio Resort Eifeler Tor), Oostenrijk (Dormio Resort Obertraun, Dormio Gasthof Obertraun), Frankrijk (Dormio Resort Berck-sur-Mer, Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif – Flaine, Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc – Vallorcine) en Spanje (Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa). Daarnaast zijn we volop bezig met de ontwikkeling van zes nieuwe resorts in Nederland, waaronder Dormio Resort Nieuwvliet-Bad en Dormio Hotel Resort Zoutelande.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Dormio Group in Arnhem

Dormio bestaat uit drie bedrijfsonderdelen:

  • Dormio Leisure Development BV ontwikkelt sinds 2001 vakantieresorts en hotels in Europa en staat bekend om nieuwe concepten die passen bij de (natuurlijke) omgeving van de projectlocatie.
  • Dormio Investments BV bemiddelt en verkoopt recreatief vastgoed in binnen- en buitenland. Inmiddels heeft zij een imposant trackrecord en dito klantenbestand opgebouwd.
  • Dormio Resorts & Hotels BV exploiteert en verhuurt vakantieaccommodaties op resorts en in hotels in eigen beheer en in samenwerking met een aantal grote distributiepartners, waaronder TUI, Belvilla, Booking.com en Airbnb.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Dormio Group

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij Dormio Group die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

Openstaande vacatures

21 feb 2022 305 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Dormio Group jouw rating
1 2 3 4 5