Dorcas

Wij hebben liefde en hoop voor mensen in nood. Bij armoede, uitsluiting en crisis creëren we mogelijkheden voor hen om tot bloei te komen. Zo volgen we Jezus Christus.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Dorcas in Almere

Over Dorcas

Dorcas investeert in duurzame verandering in het leven van mensen die achtergesteld worden. Bij armoede, uitsluiting en crisis creëren we mogelijkheden voor hen om tot bloei te komen. Zo volgen we Jezus Christus.

Wij werken aan verandering op 3 niveaus. We creëren mogelijkheden voor mensen om zichzelf te ontwikkelen, en voorzien waar nodig in de eerste levensbehoeften. Daarnaast investeren we in veerkrachtige gemeenschappen die zichzelf organiseren en samen werken aan oplossingen. En we bouwen aan een rechtvaardige samenleving, waarin iedereen de kans krijgt om mee te doen.

Wij werken in Oost-Europa, Oost-Afrika en het Midden-Oosten, waar wij jaarlijks ruim een miljoen mensen bereiken. We hebben vestigingen in 14 landen die worden geleid door lokale collega's. Hier investeren we in veerkrachtige gemeenschappen, waarin iedereen kan meedoen. Bij een ramp of crisis verlenen we noodhulp en dragen we bij aan wederopbouw. Tegelijkertijd investeren we in structurele oplossingen voor armoede en uitsluiting. Bij alles wat we doen staan daadkracht, integriteit en liefde centraal.

Werken bij Dorcas

For those in need! Kom jij Dorcas versterken? Samen met honderden collega's in binnen- en buitenland én met tienduizenden vrijwilligers investeren wij in duurzame verandering in het leven van mensen die achtergesteld zijn.

Marketing en communicatie vacatures bij Dorcas

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures van Dorcas die momenteel aangemeld zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

09 feb 2022 173 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Dorcas jouw rating
1 2 3 4 5