DOK30 Communicatie

Denken, durven, doen. Dat omschrijft ons het beste. DOK30 Communicatie is een jong pr-bureau in het midden van het land. In een gezellig en ambitieus team helpen we elkaar en onze klanten vooruit. We zoeken naar kansen, rennen als het kan maar denken ook graag goed na over de beste aanpak. Een beetje eigenwijs zijn hoort daar wel bij.

online marketing en communicatie vacatures bij DOK30 Communicatie in Hoevelaken

Over DOK30 Communicatie

Bij DOK30 doen we zaken net even anders. We werken hard, gaan voor resultaat. We zijn creatief, flexibel, werken samen en we zijn eerlijk. Heel eerlijk. Bij ons geen black boxes, geen stroperige lagen. Iedereen werkt aan hetzelfde: de meest toffe campagnes voor onze klanten bedenken en uitvoeren. Of dat nu gaat over een escape room voor een beveiligingsbedrijf, een demonstratie voor de zorgsector of date-coaching door BN'ers voor een datingapp, wij maken ons er hard voor.

Werken bij DOK30

Bij DOK30 nemen we geen genoegen met 'hoe we het altijd doen'. We dagen elkaar graag uit, want daar worden we alleen maar beter van. Wij zijn het eerste echte agile agency van Nederland en onze klanten waarderen dat. Die flexibiliteit zie je ook terug in hoe wij met elkaar omgaan. Bij ons krijg je veel vrijheid. We horen graag van jou waar jij je in wilt ontwikkelen. En wij horen ook graag hoe jij denkt dat wij ons kunnen ontwikkelen. Die vrijheid, die ruimte, die geven wij graag.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij DOK30 Communicatie

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages bij DOK30 die op dit moment aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

08 jun 2021 292 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef DOK30 Communicatie jouw rating
1 2 3 4 5