DNHK

Wij zijn een internationale, dynamische organisatie die actief is in de Nederlandse en Duitse markt. Als grootste zakelijke Duits-Nederlandse netwerkorganisatie is de DNHK een belangrijk platform voor de bedrijven om hun activiteiten doelgericht en efficiënt in het buurland te ontwikkelen. Met 45 medewerkers en meer dan 1300 aangesloten ledenbedrijven uit Nederland en Duitsland helpt de DNHK het bedrijfsleven met het realiseren van hun doelstellingen in de buurmarkt.

DNHK

Over DNHK

Eén partner voor alles

Als het gaat om zakelijke contacten en marktbetreding in het buurland, is de Duits-Nederlandse Handelskamer het eerste aanspreekpunt. Samen met de bedrijven vinden we een passende strategie voor een positionering op maat. We bemiddelen in handelscontacten en personeel in het buurland, stellen arbeidscontracten op, adviseren over bedrijfsoprichtingen en ondersteunen onze klanten bij de loonboekhouding en fiscale vertegenwoordiging. Bedrijven kunnen dus met bijna iedere vraag bij ons aankloppen, ook als ze al in het buurland actief zijn.

Meer dan 110 jaar ervaring

Opgericht in 1905 als Nederlands Koopmansgilde voor Duitsland, heeft de DNHK het ondernemerschap in beide landen al 110 jaar ondersteund en in belangrijke mate vormgegeven. Wij vertegenwoordigen de belangen van het bedrijfsleven langdurig en consequent. Competentie staat voor ons van oudsher hoog in het vaandel, naast een luisterend oor voor de belangen van de bedrijven. Deze koers willen wij ook in de toekomst varen. Daarbij hebben wij onze onafhankelijkheid altijd bewaard en zijn daardoor een geloofwaardige partner gebleven.

Netwerk met toegevoegde waarde

Al meer dan 1300 bij ons aangesloten bedrijven schenken de DNHK hun vertrouwen. Dit is voor ons van grote waarde. Wij houden dan ook nauw contact met onze leden bieden door ons aanbod en onze evenementen een meetbare meerwaarde. Daarmee zijn we zo succesvol dat ons netwerk sinds meerdere jaren consequent groeit. Dit is voor ons een stimulans om nog beter te worden. De vele evenementen en acties dienen ertoe, de contacten tussen onze leden te intensiveren. Wij staan open voor initiatieven van onze leden en betrekken hen actief bij onze activiteiten.

40 medewerkers op 4 locaties

De Duits-Nederlandse Handelskamer is in vier steden in Nederland en Duitsland gevestigd. Op het hoofdkantoor in Den Haag geven meer dan 40 medewerkers u antwoord op al uw vragen over marktbetreding, export, recht, personeel en belasting. Daarnaast vindt u onze medewerkers in Berlijn, Frankfurt en Düsseldorf.

(Online) Marketing en communicatie vacatures en stages bij DNHK

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages bij DNHK in Den Haag die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

27 mei 2017 1039 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef DNHK jouw rating
1 2 3 4 5