Diva Dichtbij

Onze Diva's en Divo's zingen voor mensen die langdurige zorg nodig hebben en niet naar het theater kunnen. Dat doen we in de huiskamer van een zorgorganisatie of aan iemands bed. We staan niet op een podium, we zingen van mens tot mens.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Diva Dichtbij in Wehl

Over Diva Dichtbij

Diva Dichtbij is een kleine professionele organisatie, met als doel meer kwaliteit van leven bieden aan kwetsbare mensen. Het aanbod van Diva Dichtbij onderscheidt zich door een combinatie van zang en persoonlijk contact door professioneel opgeleide zangeressen (Diva's) en zangers (Divo's), die specifiek getraind zijn in het maken van oprechte verbinding: zingen van mens tot mens.

Diva Dichtbij richt zich o.a. op bewoners van verpleeghuizen - veelal met dementie, ouderen thuis en mensen met een ernstig meervoudige handicap, psychiatrische aandoening of niet aangeboren hersenletsel.

De organisatie telt inmiddels 16 diva's en 3 divo's. In 2019 verzorgden wij zo'n 850 optredens door heel Nederland. Daarmee brachten we meer dan 25.000 mensen die langdurige zorg nodig hebben, hun familieleden en verzorgenden een moment van geluk en verlichting.

Afhankelijk van fondsen, sponsoren en donaties

Veel zorgorganisaties kunnen niet genoeg budget vrijmaken voor onze optredens. Ons werk is dan ook voor een belangrijk deel te danken aan de steun van particuliere vermogensfondsen, donateurs, sponsoren en vrijwilligers.

Marketing en communicatie vacatures bij Diva Dichtbij

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures van Diva Dichtbij die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

26 jan 2022 223 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Diva Dichtbij jouw rating
1 2 3 4 5