DentConnect

DentConnect is een snelgroeiend netwerk met tandheelkundige praktijken verspreid over heel Nederland. Sinds 2015 zijn we ook internationaal actief in België, Denemarken, Duitsland en Italië. DentConnect neemt zelfstandige tandartspraktijken over om deze maximaal te kunnen ondersteunen in hun zorg voor de patiënt. Voor deze praktijken treedt DentConnect op als veelzijdige serviceorganisatie.

DentConnect

Over Dentconnect

Als serviceorganisatie voor tandartsen maakt DentConnect de beste mondzorg toegankelijk voor iedereen. Onze klinische experts en organisatiespecialisten faciliteren tandartsen die zich volledig willen richten op hun vak. Aangesloten praktijken vertrouwen de administratie en andere verplichtingen in hun backoffice toe aan DentConnect.

Shared service center

Het shared service center omvat alle ondersteunende diensten die DentConnect aanbiedt. Van algemeen management en HR-advies op maat tot het bedenken van een doeltreffende marketingstrategie en financieel management. Wil jij als specialist aan het werk bij het shared service center om onze praktijken optimaal te ondersteunen? Let's Connect!

(Online) marketing en communicatie vacatures bij DentConnect

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij DentConnect die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures en stages bij DentConnect in Oosterhout.

09 mei 2017 1490 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef DentConnect jouw rating
1 2 3 4 5