DentConnect

DentConnect is een snelgroeiende keten met tandheelkundige praktijken in een groot deel van Nederland. Sinds 2015 zijn we ook internationaal actief (België, Denemarken, Duitsland en Italië). DentConnect neemt zelfstandige tandartspraktijken en complete patiëntenbestanden over om deze vervolgens te beheren en te ontwikkelen. Voor deze praktijken treedt DentConnect op als veelzijdige serviceorganisatie.

DentConnect

Veelzijdige expertise

Als serviceorganisatie voor tandartsen maakt DentConnect de beste mondzorg toegankelijk voor iedereen. Onze klinische experts en organisatiespecialisten faciliteren tandartsen die zich volledig willen richten op hun vak. Aangesloten praktijken vertrouwen de administratie en andere verplichtingen in hun backoffice toe aan DentConnect. Vanuit het Shared Service Center ondersteunen en faciliteren wij tandartsen op het gebied van HR, Financiën & Administratie, Kwaliteit- & Zorgmanagement, Inkoop, Marketing & Communicatie en Algemeen Management. Met dit zeer complete dienstenaanbod lost DentConnect de hoge eisen van patiënten over kwaliteit, service en flexibiliteit in.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij DentConnect

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij DentConnect die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures en stages bij DentConnect in Oosterhout.

Deel dit artikel via:
  • 0
  • 0
  • 0
  • Share on Google+ 0
  • 0
Geef DentConnect jouw rating
1 2 3 4 5