Dental Clinics

Een stralende lach draagt veel bij aan de persoonlijke uitstraling en bepaalt voor een belangrijk deel het uiterlijk. Niet voor niets wordt beweerd dat lachen goed voor de gezondheid is. Een goedverzorgd gebit geeft extra zelfvertrouwen en draagt positief bij aan de kwaliteit van leven. Patiënten die zich herkennen in het motto ‘lachen is leven’ voelen zich al snel op hun gemak bij Dental Clinics groepspraktijken. Hier zetten mondzorgteams zich in voor complete mondzorg en constante kwaliteit. Dit met een sterke nadruk op preventie en samenwerking: voorkomen is altijd beter dan genezen.

Dental Clinics

Over Dental Clinics

Het begon in 2007, toen enkele tandartsen ervoor kozen om hun kennis en ervaring te bundelen. Uit eerste hand hebben zij ervaren dat dit direct ten goede kwam aan de kwaliteit van zorg die zij leveren aan de patiënt. Dankzij deze unieke aanpak kan de behandelaar zich focussen op zijn eigen expertise en passie, zonder zich met de dagelijkse randwerkzaamheden bezig te moeten houden. Deze zaken worden uit handen genomen door het ondersteunend team op de praktijk en het ervaren team van het Service Center.

Op het moment werken meer dan 50 moderne tandartsengroepspraktijken onder de vlag van Dental Clinics. We zijn open, toegankelijk en zeer service verlenend. Niet voor niets is ons motto Lachen is Leven. Daarbij vinden we het belangrijk dat patiënten een prettige ervaring hebben en dat zij zeker zijn van de kwaliteitszorg die ze verdienen.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Dental Clinincs

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Dental Clinics die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures en stages.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Dental Clinics jouw rating
1 2 3 4 5