DeMarktwijzer

DeMarktwijzer is een online communicatiebureau dat MKB-ondernemers helpt en ontzorgt met hun social media communicatie. Wij zijn tevens gespecialiseerd in het opstellen, uitvoeren en analyseren van onderzoeken onder klanten van organisaties om zodoende onze klanten een beter klantinzicht te verkrijgen.

DeMarktwijzer

Over DeMarktwijzer

Het MKB vormt sinds jaar en dag de hoeksteen van de maatschappij. Een florerend MKB ligt dus aan de basis van een vitale samenleving. Daarom ziet DeMarktwijzer het als haar doel het ondernemerschap in de Limburgse en Zuidoost-Brabantse MKB’er te inspireren, te ondersteunen en te versterken op de vakgebieden Marketing, Communicatie en Sales.

Door de bundeling van kennis van young professionals (studenten en afgestudeerden), ervaren deskundigen en het inzetten van een groot netwerk helpt DeMarktwijzer de MKB-ondernemer met het verwezenlijken van zijn of haar ondernemingsdoelstellingen. DeMarktwijzer creëert een laagdrempelige vorm van samenwerking, waarbij advies en begeleiding centraal staan. De MKB-ondernemer krijgt hierdoor een eigen “afdeling” in huis zonder dat hiervoor medewerkers op de loonlijst worden gezet.

Online marketing en communicatie vacatures bij DeMarktwijzer

Hieronder vind je de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij DeMarktwijzer die aangemeld zijn. Staan er geen vacatures? Hou onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures bij puik.

Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef DeMarktwijzer jouw rating
1 2 3 4 5