DecoLegno

Wij zijn DecoLegno, exclusief distributeur van de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf. Cleaf werkt met hoogwaardige technologieën en is daarmee in staat om decors en structuren te ontwikkelen in plaatmateriaal, die de beleving geven van het echte materiaal.

Vacatures bij DecoLegno

Over DecoLegno

Wij zijn DecoLegno, exclusief distributeur van de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf. Met de Cleaf collectie bieden wij voorschrijvers en verwerkers een passend alternatief voor natuurlijke materialen. Door gebruik te maken van hoogwaardige technologieën is het mogelijk om decors én voelbare structuren te ontwikkelen die de beleving geven van het echte materiaal. De designwaarde haakt in op trends en ontwikkelingen in de wereld van interieur en architectuur. Wij helpen jou graag bij het creëren en ontwikkelen van kwalitatieve, esthetische en budgetvriendelijke interieurs en meubelconcepten.

Voor ieder project en voor iedere opdrachtgever is een passende oplossing in decor spaanplaat, HPL en bijpassend ABS-kantenband. Zie, voel en beleef!

(Online) marketing en communicatie vacatures bij DecoLegno

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij DecoLegno in Wormerveer die momenteel aangemeld staan op dit platform. Als er geen vacatures vermeld staan, meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

14 aug 2020 401 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef DecoLegno jouw rating
1 2 3 4 5