De Warme Winkel

De Warme Winkel is een theatercollectief dat met een anti-autoritaire instelling voorstellingen maakt voor pluche en houten stoelen, vanuit elitair oogpunt anarchistisch en vice versa, vestingloos gevestigd in Amsterdam, spelend van Lissabon tot Doetinchem.

De Warme Winkel

Over De Warme Winkel

Theatergroep De Warme Winkel is een acteurscollectief dat bestaat uit Vincent Rietveld, Mara van Vlijmen en Ward Weemhoff. Door telkens met gastacteurs, eindregisseurs, kunstenaars en musici te werken is er een grote groep sympathisanten bij betrokken.

We zijn een theatergroep met een liefde voor geschiedenis en een grote fascinatie voor de eigen onoverzichtelijke en veelvormige tijd. Onze voorstellingen zijn een energetische potpourri, waarin we spelen met stijlen, vormen, clichés, iconen en verwachtingen. Ongepolijst, maar met liefde voor precisie, is het maakproces een zoektocht naar het onderwerp. Zo proberen we, in zware strijd met het onderwerp, de essentie en schoonheid ervan over het voetlicht te brengen.

Marketing vacatures en communicatie vacatures bij De Warme Winkel

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij de theatergroep De Warme Wereld die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

10 mei 2019 503 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef De Warme Winkel jouw rating
1 2 3 4 5