De Online Drogist

De Online Drogist is de grootste online drogist van Nederland. We onderscheiden ons door onze klantgerichtheid, service, snelle levertijden en een breed assortiment en willen hier graag de beste in zijn én blijven.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij De Online Drogist in Amsterdam

Over De Online Drogist

Opgericht in 2007 als webdrogisterij met een klein assortiment met zelfzorggeneesmiddelen is ons bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een drogisterij met een zeer divers en breed assortiment. Meer dan 35.000 artikelen zijn leverbaar varierend van verzorgingsproducten, parfums tot zeer specifieke supplementen en dieetproducten. Het assortiment wordt dagelijks bijgewerkt.

Sinds de oprichting staat klanttevredenheid, deskundigheid en advies voorop. Onze missie is om de producten zo goed en snel mogelijk tegen scherpe prijzen te leveren, waarbij wij vooraf (met uitgebreide productinformatie en inhoudelijk advies), gedurende het bestelproces (via statusupdates) en achteraf (door het versturen van een track en trace code) de klant zo goed mogelijk informeren.

Werken bij De Online Drogist

Ons marketingteam bestaat uit jonge starters met verschillende achtergronden. Wij vinden het belangrijk dat jij je kan ontwikkelen en tevreden aan het werk bent. Daarom krijg je bij DeOnlineDrogist.nl de kans om extra kennis op te doen door het volgen van cursussen of het bijwonen van events. We zijn betrokken met elkaar en werken op informele manier samen. Bovendien denken we goed aan de inwendige en lichamelijk gezonde mens met ons zelfgebakken brood tijdens de gezamenlijke lunch, donderdag-saladedag en sportruimte met spinfiets en diverse gewichten en attributen.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij De Online Drogist

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij De Online Drogist die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

12 mei 2022 303 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef De Online Drogist jouw rating
1 2 3 4 5